Основни характеристики и приложения на продуктите от силиконов каучук


Продуктите от силиконов каучук са изработени от метил винил силиконов каучук като основна гума, като се добавят различни пълнители (усилващ агент, топлоустойчив агент, модификатор и др.) Чрез смесване, тънко пропускане, филтриране, прибавяне на сяра, формоване, екструзия, свързване и други производствени процеси. Вулканизираните продукти имат следните характеристики:


(1) висока и ниска температурна устойчивост: тя може да се използва дълго време при 200 градуса по Целзий и все още е гъвкава при - 60 ° С;


(2) Ел. Изолация: Диелектричната ефективност на силиконовия каучук е отлична, особено при високотемпературните диелектрични свойства са много по-високи от общия органичен каучук, диелектричната якост в диапазона 20-200 градуса по Целзий е трудно засегната от температурата.


(3) Отлична устойчивост на атмосферни влияния, устойчивост на озон и ултравиолетово лъчение, дългосрочно ползване на открито не се напуква. Обикновено се смята, че силиконът може да се използва за външно ползване повече от 20 години.


(4) отлична висока температура компресия постоянна деформация.


(5) Отлична обработка изпълнение, лесно формоване и други предимства, могат да бъдат екструдирани горещ въздух вулканизация формоване, плесен калъп допълнение, удължаване формоване и други методи за производство на различни продукти.


Продуктите от силиконов каучук са широко използвани в авиацията, астронавтиката, атомната енергия, електротехниката, електрониката, инструментите, автомобилите, машините, металургията, химическата промишленост, медицината и здравеопазването, ежедневието и други. и икономически резултати.


Haining Qianlang изделия от каучук продукти

ADD: NO.10-2, Lianbao Road, индустриален парк Qianjiang, град Dingqiao, Хайнинг, Zhejiang 314413, Китай

TEL: + 86-573-87767299

ФАКС: + 86-573-87763488

Електронна поща: sales@qlrubber.com