Паркинг когато варени в ареста за гумени съединения

(1) и смесени рафиниране гумен материал според изискванията за дебелина Ся таблетки, Ся таблетки Hou трябва да готвят, съхранява ю гумени склад, поставени в апартамент и чисти и сухота на метални съвет Shang охлаждане до стайна температура (ефективно на метода на управление е ще рафиниране в от каучук подредени ю Тайван кола, безплатни мобилни), след това в 23 +/-2 ℃ условия Ся , Парк 22-24 часа и предотврати смучене прилив. Комбинирани когато необходимостта да се преработи, преработване трябва да бъдат терена и roll леко преработи време изисквания.

(2) за съхранение съединение трябва да се управлява правилно, или проблеми с качеството също може да възникне, като леко изгаряне.

Гума по време на съхранение, температура и да съкрати съхранение време трябва да се контролира с цел избягване на изгарящ. Пластмасов материал, се отчитат по приоритети. Склонни към scorch или нестабилен състав от пластмасов материал, за да бъдат третирани по различен начин, не само съхраняват отделно, често е разстроен, за навременното разпространяване на вътрешна топлина и употреба възможно най-скоро. Лесно да изгарям съединението завъртане веднъж на всеки 2-3 дни, стандартни пластмасови материали превърне веднъж на всеки 6-7 дни. Връща пластмасови материали, особено скрап, да се съхраняват отделно, не с оригиналния филм смесени. В графика, да бъдат точни и да намали изоставането и съкращаване на времето за цикъл.

Високи летни температури, отделя специално внимание на управление. Охлаждане за съхранение методи са: изолация, охлаждане водно охлаждане циркулира установени подземни климатик в гумени или пластмасови съхранение съединение; водна завеса пластмасови също може да се използва, а именно, пластмасови стени със спрей тръба, вода, напръскани върху чували, да се охлади.