Гумени масло печат квалифицирани продукт условия

Гумени масло печат квалифицирани продукти трябва да отговарят на следните условия:

1. масло печата повърхността трябва да бъде гладка, без дефекти и не деформация.

2 код символ на края лицето на салник съвпада с изискването.

3. формата на гумено уплътнение с скелет е правилен, в крайна сметка лицето е кръгла и трябва да пасва със стъклена повърхност тясно без изкривяване, когато поставите върху стъклената плоча.

4. на ръба на салник без скелет трябва да бъде вярна, гладък край лицето, направете го деформирана ръка и оригинална форма може да бъде възстановено след пусна.

5. на ръба форма и дебелината на цялата обиколка трябва да бъде същото, на ръба на врата трябва да бъде стегнато с части, когато пробен монтаж.

6. когато имате насипни покупка на каучук салник, можете да вземете някои проби да Масло имерсионно тест на първо място, измерване степента на промяна на качеството. Например, накисване в #25 трансформаторното масло с 7024 h, степента на промяна на качеството трябва да бъде 3 % -5 %.

7. по отношение на гума салник с пролетта пролетта трябва да бъде никакъв корозия и не деформация, и то да бъде поставено в пролетта бразда по-здраво. Като пример за 50 × 72 × 300px свободно падане от височина 1 м, ако пролетта е излетяло не повече от 1 път в 5 тестове, след това пролетта се вписва със салник добре.