Гумени вулканизация

Сложете пластмасови гума в за еластична гума на процес, наречен сулфид, това е воля, количествени сулфид агент като сяра и сулфид насърчава агент, присъединен към от гума, направени от полуготови продукти в в сулфид резервоар в за в предоставя на температурата Ся отопление и изолация прави каучук на линейни молекулярна между чрез генерирани "серен мост" и взаимно правят съвместни в стерео на решетъчна структура да прави пластмаса от каучук материал в има високо еластични на сулфид каучук.

Поради кръстосани връзки са предимно съставени от сяра, така наречените "вулканизация". С развитието на синтетичен каучук, вулканизиращи агент сега много сортове сяра и съдържание на органични пероксиди, метални оксиди и така нататък.

Така че кой може да направи линейна структура в стереоскопичен мрежеста структура на пластмасови гумени процес, наречен вулканизация на гумено каучук материал "байпас" ефекта на тези вещества се наричат "втвърдяване агент". Вулканизиран Каучукови гъвкави Vulcanized каучук и мек каучук, известен като "гума".

Вулканизиран каучук процес, един от най-важните процеси на различни Каучукови продукти трябва да преминат лечение за постигане на желаните резултати. Без Vulcanized каучук е без стойност в употреба, но по-малко по-малко сяра? времето за втвърдяване не успя да отговори на най-добрите и сяра над, значително забавяне правеха каучук производителността намалява.

Така производствения процес трябва да бъде стриктно контролиране на излекуване време? да се осигури използването на Vulcanized Каучукови продукти с най-добра производителност и най-дълъг живот.