Гумени белезници

В каучуковата промишленост, наречена пръскане Frost, се дължи на частични или всички каучукови продукти в присъствието на високи концентрации на сложни агенти в повърхностния преливник, кондензация в замръзнал, спрей крем е главно вулканизиращ агент, използването на естествени гумата е сяра.

Решението е: пълно смесване, така че координационният агент да се разпръсква равномерно. Правилното добавяне на боров катран в каучук и течен кумарон може да увеличи разтворимостта на свързващото вещество, за да се намали феноменът на спрея от замръзване.

Появата на облачно или бяло прахово вещество върху повърхността на каучуков продукт, дължащо се на миграция на течно или твърдо свързващо вещество вътре в съединение или вулканизирано лепило. Това се дължи на използването на сяра, парафинов восък, някои вещества в старческа възраст и омекотители извън тяхната разтворимост в каучука. За да се предотврати разпръскването на измръзванията, горната различна дозировка на сместа трябва да бъде подходяща, за да се предотврати използването на неразтворима сяра в общия сярно-жълт крем за спрей.

Спреят е известен също като спрей (цъфтят), е каучуковата обработка на общите проблеми с качеството, то се отнася до вулканизиран каучук или вулканизиран каучук, съдържащ се в агента, за да мигрира към феномена на повърхността и валежите. Понякога спреят е кристален като кристал, така че е обичайно да го наричат ​​"спрей за замръзване". По-голямата част от измръзванията са сяра, защото сярата е най-широко използваната в общия каучуков вулканизиращ агент и в слабото разтваряне на каучука, толкова лесно се произвежда спрей. В действителност, от появата на спрея, не е задължително да е като измръзване, но също така и масло (подобряващ омекването, пластификатор) или прах (повече пълнители, стареене, промоционални агенти и т.н.) на материала и дори изчерпването на въглеродното черно.