Обхват на влагозащитен корпус

1, твърда водоустойчив корпус подходящ за чугунени тръби, важат и за не метални тръби, но тя трябва да бъде според на тръба в стената дебелина корекция в нивата на аналитичност.

2, крило пръстен и стоманена обшивка когато обработката е пълна, боя грунд над външната стена (грунд включва Дан или студено масла, камфор).

Casing размери, изброени в таблица 3, материалните теглото на стоманена обшивка (корпуса дължина l стойности, изчислени от 200 мм) и крило тегло пръстен. Стоманена обшивка и крило яка с А3 материали, T42 електрод за заваряване.

4, стените на стената на корпуса в случай на не конкретни стена с бетонни стени, наливане на бетон обхват тип II крило пръстен диаметър на корпуса (D4) трябва да се поят 200 мм а Корпусът фиксирани на стената. Пълнители трябва да се стегнат за уплътнение в корпуса.

5, водоустойчив корпус на бетон дебелина на стената трябва да бъде не по-малко от 200 мм, трябва да се направи един или и двете удебелени стени, диаметъра на луковицата, най-малкия крилото пръстен диаметър (D4) 200 мм.

6, твърда водоустойчив корпус изпълнен с Tei от Ma за Yau Азбестоциментни, попълнете по-близо след уплътнение.