Какъв материал представлява най-вече запечатващия пръстен?


Повечето от тях са печати от силиконов каучук и други материали като полиуретан.


Материалът от гумено уплътнение има отлична топлоустойчивост, студено съпротивление, устойчивост на озон и атмосферно съпротивление Има отлична изолация. Но якостта на опън е по-ниска от тази на общия каучук и не е устойчива на масло. Подходящ е за домакински уреди като електрически бойлери, електрически желязо, микровълнови фурни и т.н. Той се отнася и за всички видове изделия, които са в контакт с човешкото тяло, като чайник, дозатор за вода и т.н.


Не се препоръчва употребата му в повечето концентрирани разтворители, масла, концентрирани киселини и натриев хидроксид. Общият температурен диапазон е -55 ~ 250 С. Високотемпературната устойчивост е по-добра от силиконовата гума, с отлична устойчивост на атмосферни влияния, устойчивост на озон и химическа устойчивост, но лоша студоустойчивост.


Устойчивост на повечето масла и разтворители, особено киселини, алифатни въглеводороди, ароматни въглеводороди и животински и растителни масла. Подходящ е за запечатване на дизелови двигатели, горивни системи и химически заводи. Не се препоръчва използването на кетони, естери с ниско молекулно тегло и нитрати.


Той има предимствата както на флуорна гума, така и на силиконовата гума . Той има добра устойчивост на масло, устойчивост на разтворители, устойчивост на мазут и висока и ниска температурна устойчивост. Той може да устои на ерозията на окислени съединения, разтворители на ароматни въглеводороди и разтворители, съдържащи хлор. Обикновено се използва за авиационни, космически и военни цели. Не се препоръчва излагане на кетони и спирачни течности.


Haining Qianlang изделия от каучук продукти

ADD: NO.10-2, Lianbao Road, индустриален парк Qianjiang, град Dingqiao, Хайнинг, Zhejiang 314413, Китай

TEL: + 86-573-87767299

ФАКС: + 86-573-87763488

Електронна поща: sales@qlrubber.com