Таблица за класификация на гумено уплътнение

Един, по категория


1.О тип серия уплътнителни пръстени


Има флуорен каучук, нитрилен каучук, силикагел, етилен пропиленов каучук, двоен флуорен каучук и други материали. Той се използва широко в различни машини, устойчиви на различни петролни масла и различни химически среди: използването на не-каучук може да отговори- Температурен диапазон от 60° C - + 200 ° C (двойна флуорна гума FFKM може да достигне повече от 300 градуса чрез специфичен метод на втвърдяване), диапазона на работното налягане:<10mpa (hydraulic),=""><1mpa (pneumatic)=""><16mpa (static="" sealing)="" nitrile="" the="" expansion="" rate="" of="" rubber="" and="" gasoline-resistant="" blends="" (90,93,97)="" is="">


2.Y тип уплътнение пръстен


има флуорен каучук, нитрилен каучук, хлоро-каучук и други материали, които се използват широко в хидравлични, механични, пневматични и други индустрии. Устойчивото нефтено базово масло има отлична устойчивост на износване, а изборът на различни видове каучук може да отговори на температурния диапазон от -60°C-+200°C.


3.V уплътнителен пръстен


е аксиално действащ еластичен гумен уплътнителен пръстен, използван като уплътнение без налягане на въртящия се вал. Запечатващата устна има добра подвижност и адаптивност, може да компенсира по-големи толеранси и ъглови отклонения, може да предотврати изтичането на вътрешна мазнина или масло, както и да предотврати навлизането на външни пръски или прахове.


4. Уплътнителен пръстен тип YX за отвор


Накратко описание на употребата на продукта: използва се за запечатване на буталото в възвратен хидравличен цилиндър. Обхват на приложение: TPU: общи хидравлични цилиндри, общо оборудване хидравлични цилиндри. Процесор: Хидравлични цилиндри за строителни машини и маслени цилиндри за висока температура и високо налягане. Материал: полиуретан TPU, CPU, каучук Твърдост на продукта: HS85±2 ° A Работна температура: TPU: -40 ~ + 80 ° C CPU: -40 ~ + 120 ° C Работно налягане: ≤32Mpa Работна среда: хидравлично масло, емулсия


5. YX отвор с шлифоване


Кратко описание на употребата на продукта: Този стандарт се прилага за използването на уплътнения тип YX, когато работното налягане на цилиндъра е по-голямо от 16MPa или когато цилиндърът е ексцентрично подчертан, той играе ролята на защита на уплътнението. Работна температура: -40 ~ + 100 ° C Работна среда: хидравлично масло, емулсия, твърдост на водните продукти: HS92±5A Материал: PTFE


2. Класифицирани по материал


1. Серия от силиконов каучук


е оборудван с модерно оборудване за тестване, чиста и без прах работилница. Продуктите се използват широко в електрониката, медицинското оборудване, хранително-вкусовата промишленост и други.


Видовете лепило се избират от различни вътрешни и вносни силикагели, а работната температура може да достигне -60°-+200°C. Продуктите могат да отговорят на изискванията за устойчивост на масло, устойчивост на пара, медицински и ядивен прозрачен, висока якост, забавител на горенето, проводими силиконова гума и др.


2. Продукти от серията флуорен каучук


Широко използвани в автомобили, корабостроене, военна индустрия, електронни уреди и други индустрии, работна температура -40 ° C + 200 ° C, устойчиви на мазут, висока температура, фреон, прегрята вода, пара и отлична химическа устойчивост, добре дошли Клиентите избират да персонализират.


3. Продукти от серията PTFE


Политетрафлуоретилен уплътнение има висока устойчивост на температура и устойчивост на корозия, дори при високи температури, няма да взаимодейства с концентрирани киселини, основи или силни оксиданти. Той е широко използван като уплътнителен материал, подходящ за тръбопроводи, фланци и реакционни уплътнителни устройства на чайници, клапани и контейнери. Специално оформени части се произвеждат според чертежите на потребителя.


4. Различни разни неща


Материалите са подбрани от нитрил, естествен, флуорен каучук, силикагел и др., които се използват широко в автомобили, машини, клапани и други индустрии. Различни видове каучук могат да отговарят на температурния диапазон от -50°C-+200°C. Продуктът има добра устойчивост на износване и свойства на огъване и може да бъде проектиран според изискванията.


5. Уплътнителен пръстен от метална гума


Материалът е метален каучук, който е хомогенен еластичен порест материал. Той не само притежава еластичността на каучука, но и има отлични характеристики на метал и може да работи при температура от -150 ~ 800 °C. В същото време, тя може да бъде нагнетателен лагер, и има двойни функции на налягане лагери и уплътняване в определен диапазон. Неговата цел:


(1) тръби за frp; frp пясъчни тръби; FRP тръбни жакове; кабелни проводници; тръби за десулфуриране на димни газове; газово-газова дренажна тръба; десулфуриране на електроцентрала и тръби за отстраняване на прах;


(2) Запечатване на общински водоснабдителни и дренажни тръби;


(3) Всички видове запечатване на технологични тръбопроводи (нефт, химическа промишленост, металургия, производство на хартия, канализация, обезсоляване на морската вода, варене на храни и напитки, медицина и др.);


(4) Запечатване на канализационни и транспортни тръбопроводи и регенерирани водопроводи;


(5) Запечатване на тръбопроводи за доставяне на питейна вода и водоразпределителни тръби;


(6) Уплътняване на тръбите за впръскване на вода на нефтозащитни води;


(7) Тръбата за подаване на гореща вода и тръбата за доставяне на топла вода са запечатани.


Фабрика за каучукови изделия Haining Qianlang

ADD: NO.10-2, Lianbao Road, Индустриален парк Qianjiang, Дингяо Таун, Haining, Zhejiang 314413, Китай

Тел.

87763488

Какво приложение: 008615024357914

2000000000000000000000000000000000

Имейл:sales@qlrubber.com


Ако имате запитване относно оферта или съдействие, моля не се колебайте да ни пишете на sales@qlrubber.com или използвайте следния формуляр за запитване. Търговският ни представител ще се свърже с вас в рамките на 24 часа. Благодарим Ви за интереса към нашите продукти.