Подробно обяснение на гумения печат

Високо еластично полимерно съединение. Той е разделен на естествен каучук и синтетичен каучук. Естественият каучук се получава чрез извличане на дъвка от каучукови дървета, каучукови треви и други растения, докато синтетичният каучук се прави чрез полимеризация на различни мономери. Каучуковите изделия се използват широко във всички аспекти на индустрията или живота.


Гуменото уплътнение е вид универсален основен компонент в уплътняващото устройство, който играе много важна роля в противоречието на течовете и уплътненията. Решете проблема с изтичането и уплътняването в процеса на завладяване на природата. Това беше важен начин за насърчаване на технологичния прогрес, предотвратяване и намаляване на замърсяването на околната среда. Гуменото уплътнение е вид гумен продукт, широко използван в технологията на запечатване. Тъй като каучукът има скъпоценен еластичен полимерен материал, широк температурен диапазон, създавайки малък стрес в различни среди ще доведе до голяма деформация, която може да осигури контактно налягане, да компенсира пролуката на изтичане и да постигне целта на запечатването.


Основните продукти са гумен уплътнителен пръстен, гумено уплътнение, уплътнител на фланеца, блок за амортисьор на гумата, гумен О-пръстен, V-пръстен, X-пръстен, Y-пръстен и други гумени изделия от различни форми, размери, цветове, твърдост и материали, гумена лента, гумена редица, гумена плоча, О-пръстен, правоъгълен пръстен, кръгло гумено мънисто, диамантено каучуково топче, квадратно уплътнение, уплътнител за масло, двойно уплътняващо пръстен, фланец, квадратен фланец, уплътнителен блок, плосък о, пластмасова кофа, удължена кутия и т.н.