Дискусия за това как да се справим с високата твърдост и ниския недостиг на силиконови продукти

Силициевият гел е вид каучук, силикагел върху способността за адсорбция на водата при голяма, ниска температура на регенерация, евтин. Силиконовата добра производителност често се прави в устойчива на висока температура силикагел лента, продукти от силиконова дъска. Много от продуктите на пазара са използването на силиконов каучук, например много карикатура за мобилен телефон, красотата на човешкия пълнител за гърди, сянка, направена от силициев двуокис и т.н., много продукти и силиконови материали са неделими.


Продуктите от силиконов каучук Твърдостта е прагова стойност на производителността на продукта, но също така и много персонализирани специални силиконови продукти, клиентите са много загрижени за размера на твърдостта, определя използването на силикагел продукти и гамата от приложения, независимо дали да се адаптират към употребата на околната среда и други важни показатели, дали може да бъде постигнат желаният ефект.

Като цяло, твърдостта на силиконовите продукти е 30-80 градуса, в този диапазон, е по-често, но за по-малко от 30 градуса в процеса на обработка на компанията, тъй като в рамките на 30 градуса е надвишил обхвата на твърди силикагел продукти са най- силиконов каучук, процесът на формоване също е предимно хидравлична формовъчна машина. Колкото по-ниска е твърдостта не само в ущърб на продукта на махалото, но и поради своята полутечна вътрешна структура в процеса на вулканизация при висока температура, произвежда мехурчета, от адсорбцията е по-голяма, така че по-лесно да абсорбира въздуха празен зареден прах, така че ние избираме този вид продукти силикон изисквания материал са много високи, но също така трябва да използват най-добрия вулканизиращ агент, Той се решава чрез увеличаване на мощността на вакуум машина и подобряване на структурата на щанцата.

Твърде твърди силиконови материали формован ефект не е лесно да се готви, общия производствен процес е трудно да се постигне гладка обработка на продукти, образуване на продукта, не пълна и така нататък, и в производствения процес по-лесно се счупи, увеличаване на производството на бедните ,

Силиконовите продукти в случай на висока твърдост и нисък недостиг на материали как да се справят с:

1, ниска твърдост на формулата, маслото обикновено ще бъде повече, времето за паркиране е твърде дълго, повърхността неизбежно ще се просмука, за да се върнете към рафинирането. Но потокът ще се увеличи след рафинирането, така че да охлади паркинга.

2, ниска твърдост на нещата, бързите думи могат да доведат до обратно налягане на гумата и мехурчета, така че да се намали материалът в скоростта на кухината на формата. Ако е възможно, лепилото трябва да е достатъчно студено, за да намали течливостта.

3, формулата може да добави нещо подобно на ТТ, може да добави и малко количество каучуков прах.