Глобални нитрил каучук пазар ще достигне $2,59 милиарда до 2025 г.

Според доклад от изследвания и пазари глобалната нитрил каучук (NBR) пазара се очаква да достигне $2,59 милиарда евро до 2025 г. с комбинираните годишен ръст от 3.3 %. Азиатско-Тихоокеанския регион ще осигури достатъчно пространство за NBR индустрия растеж.

 

NBR е един от най-разнообразни Синтетични каучуци и консумира повече продукти с високо качество.

 

Бързото развитие на отрасли като автомобилен транспорт, металургията and добив, нефт, природен газ, машини и оборудване и медицинските грижи в Китай, Индия и страни в Югоизточна Азия стимулира търсенето на продукти като кабели , колан гарнитури и уплътнения и е управлявал развитието на NBR индустрия. .

 

В допълнение увеличаването на разполагаемия доход потребителските и покупателната способност на страните от АСЕАН, включително Индонезия и Тайланд е допринесла за бързото нарастване на автомобилната индустрия и също ще се увеличи на пазара консумация на NBR в бъдеще.

 

Очаква се, че композитни годишният темп на прираст на печати и О-пръстени от 2017 до 2025 г. ще бъде 2,9 %.

 

Увеличението на разходи в тези страни на здравеопазването е друг ключов фактор в увеличаване на потреблението на Нитрилни ръкавици.

 

Консумацията на Нитрилни ръкавици се очаква да се увеличи по-бързо курс в следващите няколко години поради използване на продукти в секторите хигиена и здравеопазване.

 

През 2016 г. на Европейския NBR пазар отчитат повече от 20 % от общия дял.

 

Нефтохимически компании в Русия и други страни от ОНД ще използва гумени уплътнения и други Каучукови продукти широко в полетата нефт и газ, така че те ще засили позицията си в глобален NBR индустрия чрез придобивания и техническо сътрудничество.

ТЕЛ:+ 86-573-87767299

ФАКС:+ 86-573-87763488

Електронна поща:Sales@qlrubber.com