Колко време ще отнеме да се замени на мека става от каучук?

Колко време ще отнеме да се замени на мека става от каучук?

TheГумени съвместние в период на употреба, и своевременна замяна на каучук Съвместния ще донесе не само добър ефект, но също така намали ненужни проблеми. Често лошо един, вместо редовни да замени продукта, това ще не само проблем, но също така и на потребителя, причинил големи загуби. Както всеки знаеГумени съвместние консумативи и каучук бавно ще корозия и стареене, така че Гумените съвместни е най-добре да бъде заменен в определен период от време. Не държат на идеята, че не са го нарушили още и го използва за известно време, което ще доведе до повече загуби.


Колко време ще отнеме да се заменимека съвместно от каучук?Гумени съвместнизамяна живот трябва да бъде в 3-5 години, ако се използва в химически тръбопровод или рН. Корозивни средно трябва да бъде заменен в по-кратък период от време, така че да се избегнат повече загуби.


Много видове наГумени съвместнипродукти, суровини съгласно различните медии, а не специална среда, а обикновено синтетичен каучук, а Каучукови продукти са изработени от естествен каучук и други синтетичен каучук в пропорция, дълго време ще бъде окисляване корозия, съвместни изделия от каучук съдържат летливи вещества, дали е в влага в, все още, в процеса на сушене ще намали живота си. Следователно след общото използване на Гумени изделия, пластмасови торби трябва да се използва, не дълго във въздуха, който също е ефективен начин да се удължи експлоатационния живот на гумени съединения!


Haining Qianlang Каучукови продукти фабрика

ДОБАВИ:1. Liluqiao Zhengyang, Maqiao улица Haining, Жейянг 314419 Китай.

ТЕЛ:+ 86-573-87767299

ФАКС:+ 86-573-87763488

Електронна поща:Sales@qlrubber.com