Поддържане на Формовъчния пръстен NSF


Поддържането на уплътнителните пръстени на NSF трябва да дава пълна игра на доброто си състояние, да гарантира качеството на щампованите части, за да бъде квалифицирано, да избягва злополуки, да удължава експлоатационния си живот и да осигурява нормалното производство. Това е от голямо значение.


Основни режими на отказ на уплътнителния пръстен

(1) износване (включително абразивно износване, адхезивно износване, износване на умора и корозивно износване).


(2) фрактура (включително напукване, фрагментация, колапс, попадане и разпалване).


(3) пластична деформация


Почистване на матрицата за уплътнителен пръстен на NSF

За да се гарантира качеството на щампованите части и да се удължи експлоатационният срок на матриците, е необходимо да се почистват и почистват плесените.


А. Ежедневно почистване и почистване Б. Редовно почистване и почистване


Ежедневно почистване


(1) Почистване на праха върху повърхността на матрицата: След като избършете с чиста кърпа, докоснете повърхността на матрицата с ръцете си, ако не можете да почувствате праха, можете.


(2) Почистване на направляващата втулка и направляващата колона на матрицата: избърсвайте маслените акумулиращи блокове в направляващата втулка, направляващата колона и направляващия блок с парцала и след това нанесете малко количество масло, за да ги смажете.


(3) Почистване на щанцоващата част: Използвайте чук, за да извадите целия остатък в отвора, скрапът, залепен към плъзгащата се дъска, и скрапа, нарязан на режещия ръб.


(4) Повърхността за нанасяне на покритата матрица трябва да бъде почистена, повърхността трябва да бъде потвърдена ръчно, първият материал трябва да се почисти с кърпа и малко масло да се постави върху матрицата след производството.


Haining Qianlang изделия от каучук продукти

ADD: NO.10-2, Lianbao Road, индустриален парк Qianjiang, град Dingqiao, Хайнинг, Zhejiang 314413, Китай

TEL: + 86-573-87767299

ФАКС: + 86-573-87763488

Електронна поща: sales@qlrubber.com