Естествен каучук печат лидер


Естествен каучук печат има добра устойчивост на износване, еластичност, якост на опън и удължение. Но това е лесно да стареене във въздуха, топлината променлива вискозитет, лесна експанзия в минерално масло или бензин и разтворени, но не устойчиви на киселина алкални. Подходящ за използване в мост деформация на ставите, вентилационни тръби и други течност с хидроксилни йони в. Обща употреба температурен диапазон от -20 ~ 100 градуса. Материалите основно се състои от смола PVC и други помощни материали.


Съществени характеристики:

(1) могат да произвеждат усилено запечатване ивица.

(2) ниски разходи: цената е по-ниска в сравнение с други материали.

(3) добър стареене съпротивление: модифицирана PVC нормални условия на експлоатация не по-малко от 15 години.

(4 масло съпротива е добър: модифицирана PVC добавя прах бутил цианид, има добро масло устойчивост.

(5) на твърдостта на меки уплътняващи ленти варира значително с температура: в сравнение с други материали, твърдостта на запечатване ивица варира значително с температура. Полезен модел е подходящ за използване на хидравлично масло нефт, гликол хидравлично масло, две естер смазочни масла, бензин, вода, силиконова смазка, силиконово масло и т.н... В момента е най-много широко използван, най-ниската цена на гумени уплътнения. Не е приложимо към полярните разтворители, кетони, Нитро въглеводороди, озон, MEK и хлороформ. Обща употреба температурен диапазон от -40 ~ 120 градуса. Като О пръстен, салник, гумени купа, диафрагмата клапан, духало, се използва да се направи одеяла и износване части.

1 преди да инсталирате стъкло за премахване на примеси в слота, хоросан, тухли, трески, стъкло трябва да бъде внимателно поставени от двете страни, да се осигури еднакво клирънс и своевременно е фиксиран, за да се предотврати сблъсъка shift, отклоняващи се от центъра на вдлъбнатината.

2 гумено уплътнение не може да тегли прекалено стегнат, дължина от дължината на 2O-3Omm събрание. Инсталацията трябва да бъдат определени в място, повърхността е плосък, в тесен контакт със стъкло, стъкло около щръбка, единни стрес. На ъгъла на Гумените ленти трябва да склонни да отворите и в почивката на лепилото здраво свързани.