Гумени съединители гъвкави съединителни елементи за вал строителство

Гъвкави съединители муфи гумени за вал строителство

Тъй като ръкав или пръстен парче около ръкава е в състояние да доближат запушалката или опора срещу спирката в използването на прикачното устройство, подобряване на Споразумението диктува, че стоп, посоката на ръкава е извити в вдлъбнати начин. Това е да се каже тези тапи са монтирани ръкава и форма или радиус на примката около ръкава. Съединението е еластична муфа за вал структура за формулира две вал сегменти и включваща плурализма на ръкави и плурализма на пръстен парчета, плурализма на ръкави, като по отношение на централната ос М на съединението And обиколката е подредена в предварително зададени ъглово разстояние, всяка от които обгръща две съседни ръкави и всеки ръкав е заобиколен от най-малко два пръстена парчета, в който един от loop парчета е способен на предаване на въртящия момент по секцията вал и друга пръстен част е могат да издържат на натиск и по-нататъшно включва механизъм за ръководните плурализма на пръстен парчета на поне един от ръкавите подкрепа и еластични корпус с гумени, loop плоча, механизма за подпомагане и ръкава поне частично поставени в жилища. Механизма за подпомагане е най-малко два отделни модула пръстени, които са индивидуално конструирани и пласирани на самия ръкав, всяка от които има запазване пръстен срещу противоположния аксиални край на пръстена парче, подложен на напрежение, аксиални позицията на относителната яка за ръкава предварително определени теоретични напречно сечение на поддържаните loop парчета е предопределена.

С оглед предварителното изкуството целта на съединението е да осигури гъвкави съединителни елементи, снабдени със слот с подобрена форма, която намалява или разпределя концентрацията на стрес и получава по-равномерно разпределение на напрежението, Thereby избягва напукване или други повреда на съединението и подобряване на надеждността и трайността на съединението.

Гъвкави съединителни елементи включва тръбна концентратор, изработени от твърд материал, в който Концентраторът е снабден със слот разширява значително по окръжността да предоставят гъвкавост към концентратор, концентратора с аксиални пропускане, въртене сила на активните въртене вал, настанени в аксиален отвор в единия край на концентратор може да се предава на задвижвания вал, който е свързан към другия край на концентратор, в който надлъжни края на частта на съседни на цепка част концентратор са изпъкнали фигури като arcuate rearwardly i nclined повърхност най-малко на външната надлъжни част.

Гъвкави съединителни елементи е подложен на тест за фрактура на умора. Тест показа, че при натоварване на 150 % е приложен повече от стандартния товар конвенционалните съединението е счупен когато натоварването е приложен за около 3 милиона пъти и товара се прилагаше дори повече от 10 милиона пъти все още работят правилно.

Новата съединението включва активно половин скачване, пасивен половин муфа, активен половин прикачване и пасивен половина съединител с връзка дупки в дупката връзка за свързване с активен половин скачване и пасивни половината на ПИН на съединителния щифт еластични ръкав на ПИН. На новата структура на съединението е разумно, лесен монтаж, светлина тегло, малък размер, ниска производствена стойност, с количествени компенсация на две ос относителна офсетов, вибрации, смекчаване и други характеристики, мощност предаване изпълнение, могат да бъдат широко използва в положителни и отрицателни промени много, започва по-често в системата на сеитбооборота нискоскоростен вал.

Скачване, включително активни половин съединението, пасивни половин съединението, активни половин скачване и пасивни половин съединението са снабдени с отвори за свързване, които включват заострени дупки върху половината съединението и пасивни цилиндрични дупка върху съединението вал е свързано с на свързващите ПИН на активните половин прикачване и свързвания, пасивни и е фиксиран с еластична подложка и гайка, и еластични ръкав е разположен на ПИН. Еластомер с голям коефициент на триене се усложнява върху външната повърхност на пасивни половина съединение.