Гумени съединители Машина за задвижване и ротационна вала

Гумени съединители Система за главен и подчинен валов двигател

Гумен съединител за механичното съединение между главния и подчинения вал. Еластичният барабанен съединител 1 е свързан с главните и задни главини 4 и 5 на съединителя, а спираловидното пръстеновидно еластично тяло на еластичния елемент, което е фиксирано от металните шини от многопластовата стоманена нишка, е оформено Основно преместване на главния и главината между главината и главината в аксиално, радиално и аксиално направление през свободното от пръстен пространство за деформиране за формиране на характеристиките за компенсиране на еластичното изместване. Подходящ е за свързване на валове на различни мощности, задвижвани от морски главен двигател, спомагателен двигател, двигател с вътрешно горене, дизелов двигател, електрически съединител и хидравличен двигател.

Наскоро на кораба за тест на вибрации с усукване, GICLZ тип междинна вала барабанна форма на съединителя, от резултатите от теста, за да видите връзката на характеристиките на усукващи вибрации по отношение на допустимата стойност е малка, но съединението е непрекъснато увреждане, в Изключване Техните проблеми с качеството и торсионни вибрации, общото Какво са факторите, които могат да доведат до повреда на съединителя?

1, принципът: високо еластичен еластичен щифт щифт съединител на основната еластична щифт съединител барабанна форма на съединителя е да се обърнат лагерни гумени компоненти, гумени компоненти могат да бъдат проектирани в един ред или много ред, гумени компоненти и разнообразие от Стандартната твърдост, от която да избирате, може значително да отговори на изчислението на усукващите вибрации, за да определи изискванията за твърдост. Основната цел на използването на щифтове с висока еластичност в системите за корабоплаване е предаването на мощност и въртящ момент, компенсиране на радиалното, аксиално и ъглово отклонение и компенсиране на колебанията на ротационния импулс. Регулирайте естествената честота на системата. Високо еластичното еластично щифтово съединение има характеристики на леко тегло, лесна инсталация, голяма компенсация на изместването, голяма влагоустойчивост, силна абсорбция на вибрации и способност за честотно модулиране и по-добра защита на главния съединител, скоростната кутия и вала.

2, причините за анализа:

1) основният съединителен еластичен колонен стълб амортисьор потъва, което води до подравняване на вала и създава допълнителен въртящ момент! Това може да е чудесно за нови кораби.

2) високо еластичен еластичен щифт щифт съединител гумен барабан тип предавка съединител топлина фрактура злополука;

3) Проблем със съвпадането: Различните съоръжения в шахтовата система, като дизеловия двигател, гуменото съединение, скоростната кутия, други части на вала, витлото и т.н., са добре проектирани и взаимно се допълват и се поддържат взаимно за подобряване на дизайна Гъвкавост за отписване на съединителя Изборът на хоризонтално съединение, така че дизайнът на кораба е истинският смисъл на високото качество на кораба.

4) куплунг тип барабан; Причината е сложна, но също така и специфични обстоятелства специфичен анализ.