Гумени съединители Предаващ въртящ момент

Гумени съединители Предаващ въртящ момент

Съединителите са механични части, които се използват за свързване на два вала (задвижващи валове и задвижвани валове) в различни механизми, за да се въртят заедно, за да предават въртящ момент. При високоскоростната предавателна кутия с висока мощност някои съединители имат и ролята на амортизиране, намаляване и подобряване на динамичните характеристики на вала. Съединителят се състои от две половини, които са свързани съответно с задвижващия вал и подчинения вал. Обща машина за захранване най-вече чрез свързване и работеща машина, днес става дума за стъпките и методите за избор на диафрагмата.

Първо, изборът на стандартен диафрагмен съединител. Дизайнерите първо трябва да изберат съединителя в националните стандарти, стандартите за машиностроенето и националния патент при избора, само при съществуващото стандартно прикачване и прикачване на патенти не могат да отговорят на нуждите от проектиране. Необходимо е да се създаде свой собствен съединител.

2. Регулирайте модела според диаметъра на вала. Първоначалната селекция на съединителния размер на диафрагменото съединение, т.е. диаметърът на отвора на вала d и дължината на отвора на вала L, трябва да отговарят на изискванията на диаметъра на основния и задния край на вала, в противен случай размерът на съединението се регулира според диаметъра на вала d. Основният и задвижваният диаметър на крайния вал не е същият като нормалния феномен, когато въртящият момент, същата скорост, основният и задвижваният край на крайния вал не са едни и същи, трябва да се избират според големия модел на куплунга на диаметъра на вала. Новият дизайн на трансмисионната система трябва да бъде избран в съответствие с GB / T3852 при условията на седемте отвора на шахтата, препоръчва се използването на вида J1-вал за подобряване на гъвкавостта и взаимозаменяемостта, дължината на вала съгласно разпоредбите на стандарти за свързване на продуктите

3. Изберете типа на връзката. Типът свързване на връзката зависи от избора на типа основна и подчинена на оста на типа връзка, общото използване на ключови връзки за типа и кода на унифицираната ключова връзка в GB / T3852 осигурява седем типа ключ, четири безжични връзки, С повече от клавиша тип А.

4. Избор на сортове прикачване, вид, спецификации. Съгласно комбинацията от мощност на машината и типа на натоварването на съединителя, скоростта, работната среда и други фактори, избраните сортове на сдвояване; в зависимост от свързването на съвпадение, свързване и други фактори, избрани тип на свързване; според номиналния въртящ момент, диаметър на отвора на вала с избрана спецификация на дължината на отвора на вала. За да осигурите здравината на вала и ключа, след като изберете модела на съединителя, проверете проверката на якостта на вала и якостта на ключа, за да финализирате модела на съединителя.



Haining Qianlang изделия от каучук продукти

ADD: 1-ви Liluqiao, Zhengyang, Maqiao улица Haining, Zhejiang 314419 Китай.

TEL: + 86-573-87767299

ФАКС: + 86-573-87763488

Електронна поща: sales@qlrubber.com