Гумени уплътнения на широка гама от продукти

Гумени уплътнения на широка гама от продукти

Каучуковата промишленост е един от най важните основни отрасли на националната икономика. Това е не само за хората да осигуряване Бодурова живот незаменим, медицински и други леки Каучукови продукти, но също така за добив, транспорт, строителство, техника, електроника и други тежки отрасли и нови индустрии да предостави разнообразие от каучук производство на оборудване или гумени части. Тя може да се види, каучуковата промишленост широк спектър от продукти, назад индустрията е много широк.

През последните години каучуковата промишленост е била много развитие, е имало подотрасли постоянно, новата каучукова индустрия е бързото развитие на подсектор.

Всякакъв вид уплътнител, в суровата среда, за да осигури дълго време ефективни запечатване, трябва да имат следните осем важни особености:

По уплътнител за системата за запечатване на медиите уплътнение в препоръчителната температура и налягане работа за определен период от време настъпва не течове.

Свие уплътнение на уплътнението и контактната повърхност на пояса, трябва да бъде добре оборудвани след болтове са закрепени да гарантира запечатването.

Пълзене съпротива на уплътнението под влияние на натоварването на налягането и използването на температурата, устойчивост на пълзене трябва да бъде по-добре, или обратно до загуба на въртящ момент болт, което води до по уплътнител повърхност стрес намалява, толкова трудно система за изтичане на газ.

По уплътнител срещу химическа корозия на избрания уплътнението не трябва да бъде корозивни химични медии и да не замърсяват медиите.

Стабилността на уплътнение дори в стабилно състояние на системата, двамата свързани фланец поради влиянието на температура и налягане със сигурност ще бъде малък обем, еластичността на уплътнението трябва да могат да наваксате това изместване да гарантира системата за уплътнение.

Уплътнител незалепващи уплътнител трябва да бъдат лесно отстранени от фланеца след употреба, несамозалепващи уплътнение не корозивни уплътнение да се справят с фланец повърхността не е корозивно.

Какви са структурите на каучукови изделия?

(1) линейна структура: общата структура на каучукови невулканизирани поради големи молекулно тегло, няма външна сила, е една малка група. Когато външна сила, премахването на външни сили, фини група от промени в задръстване, молекулна верига възстановяването, което води до силна тенденция да се възстанови, което е произхода на високо еластична гума.

(2) разклонена структура: линейни молекули чрез някои атоми или атомни групи от моста и свързан към всеки друг, за да образува триизмерна мрежа структура. С напредъка на процеса на вулканизация тази структура продължава да се засили, така че на сегмента свободно движение намалява пластичността и разтегливост намаляха, якост, еластичност и твърдост възход, определени компресия и подуване степен на спад.

(3) отраслова структура: Въведение, гумени макромолекулни верига на веригата на агрегиране, образуването на гел. Гел върху свойствата на каучук и обработката са неблагоприятни за рафиниране, различни агенти често подобряване гел област, формирането на местни празен, не може да се образува подкрепление и кръстосано свързване, като слабите части на продукта.