Гумени уплътнения Ролята на живота

Гумени уплътнения Ролята на живота

Накратко за ролята на гумените шайби в нашия живот

Говорейки за укрепването на стената на гумата, можем да решим и простия тест, за да отговорим на силата на гумата. Докато ръката натиска страничната стена на гумата, така че за меките и тънки, които са със същата сила, тази гума е вероятно по-добра стабилност, но се използва за движение на лош път или изкачване на зъбите на пътя, вероятно не е дълго. Само онези, които използват силата, не са твърде много деформации на стената на гумата, посветени са на пътя на Китай. На теория такава странична стена може не само да окаже по-голямо въздействие върху пътя, дори и да е пункция, поради силната и силна фетална стена, пункцията може да задържи отделението да поддържа способността да помогне на водача да контролира превозното средство а не за беглец или преобръщане.

1, високоскоростни гуми

Всъщност, гумата е определена при планирането на силата й, а някои гуми не могат да играят дългосрочно високоскоростно шофиране, някои гуми могат да изиграят Bugatti Veyron по-високи от 400 километра скорост, опустошени! Това е нивото на скоростта на гумата. Нивото на скоростта на гумата ще има ясна ефективност на страничната стена, H означава, че скоростта на гумата е 210 км / ч, V е 240 км / ч, W е 270 км / ч, а y е 300 км / ч. Въпреки че много собственици ще кажат, че всъщност, обикновено на пътя може да е по-висока от 120 км / ч, възможностите са много малко, има нужда да се губят пари, за да се купи толкова високоскоростно ниво на гумата? Въпреки че има такава, защото нивото на скоростта може от името на силата на гумата, представете си, може да издържи на 400 км / ч под невероятните гуми от центробежни гуми с колко висока интензивност на оформлението на гумата! Въпреки че обикновено нямаме шанс да отворим такава високоскоростна, но богата и тиха уволнение, нека дори в лицето на шофиране на дълги разстояния, промени в пътя и дори натиск върху гумите не е нормално, може да се насладите на по-тиха среда на шофиране.

2, гуми с висока степен на износване

Въпреки че качеството на гумите, личните частни шофьорски обичаи, натоварването на гумите, позиционирането на гумите, честотата на транспортиране на гумите и други фактори се променят, не можем точно да изведем живота на гумата, но първоначалното ниво на износване на гумите все още е в състояние да осигури. определено разбиране за дълготрайността на гумата. Например, можем поне да знаем, че при същите шофьорски умения и пътни условия, нивото на износване от 400 гуми е вероятно нивото на износване от 200 гуми два пъти.