Гумени маркучи Различна структура

Каучукови маркучи Разнообразна структура

Продуктите с маркучи с голям диаметър, които също принадлежат към класификацията на един от маркучите, знаем, че маркучният сорт е сложна, разнообразна структура, комбинирана с използването на различни условия, така че продължителността на живота на маркуча зависи не само от качеството на доброто или лошото, но също така реши да използва поддръжка. За прилагането на маркуч с голям диаметър също е вярно, за да може да се използва правилно, за да се постигнат по-добри резултати от приложението, при използването му трябва да се обърне внимание на следното:

1, маркуч и маркуч на температурата на средата при нормални обстоятелства, не трябва да надвишава -40 ℃ - +120 ℃, в противен случай това ще намали експлоатационния живот.

2, маркучът с голям диаметър не трябва да е по-малък от минималния радиус на огъване на маркуча, за да се избегне огъване или огъване в близост до тръбните съединения, в противен случай това ще възпрепятства хидравличното предаване и транспортиране на материали или повреди на маркуча.

3, маркуч и маркуч, не трябва да се използва в обратна посока.

4, маркучът и маркучът трябва да се обработват внимателно, не трябва да се влачат по остра и груба повърхност, не трябва да се огъват и изравняват.

5, маркучът с голям диаметър трябва да се поддържа чист, вътрешният трябва да се изплаква (особено киселинни тръби, спрей тръби, хоросан). За да се предотвратят чужди предмети в лумена, да се затрудни доставянето на течност, да се повреди оборудването. На първо място, в зависимост от използването на маркуч условия, правилният избор на маркучи сортове, спецификации, не грешат или да замени; Второ, натискът трябва да бъде балансиран, не внезапно да увеличава налягането напускане на тръбата изведнъж поради прекомерно налягане и повредени. Ако се налага да прехвърлите работното място, не притискайте твърдо, за да не повредите външния слой на маркуча и по този начин да повредите слоя на вътрешния скелет; радиусът на огъване не трябва да бъде по-малък от даден радиус на огъване, за да не се повреди скелетния слой. 304 метален маркуч от неръждаема стомана с ниско тегло, високо налягане, висока и ниска температурна устойчивост, устойчивост на корозия, висока гъвкавост и много други предимства; следователно има антивибрационни, анти-огъващи характеристики, може да играе компенсаторна промяна, ролята на абсорбционния стрес. Подходящ е за транспортиране на различни видове течности, като въздух и пара, както и за циркулацията на вода, масло и лекарства. Той играе важна роля в буталния ход на тръбопроводната система, абсорбирането на топлинното разширение и регулирането на тръбопроводите. Стоманена композитна тръба от метален скелет от пластмаса е модифицирана нова пластмасова композитна тръба от стоманен скелет. Тази тръба се нарича още srtp тръба. Този нов тип тръба е изработен от висококачествен пластмасов метален скелет и термопластичен полиетилен като суровина, мрежа за навиване на жици като армировка от полиетиленова пластмасова тръба, полиетилен с висока плътност (HDPE) като матрица, като се използва високопроизводителна HDPE модифицирана свързваща смола ще бъде стоманена рамка, а вътрешният и външният полиетилен с висока плътност са тясно свързани помежду си, така че той има отличен композитен ефект. Поради факта, че подсилванията от висококачествена стоманена тел са покрити с непрекъснати термопласти, тази композитна тръба преодолява недостатъците на стоманени тръби и пластмасови тръби, като запазва предимствата на стоманени тръби и пластмасови тръби.

Стъклена композитна тръба от метална скелет, използваща висококачествени материали и усъвършенствана производствена технология, така че да има по-висока устойчивост на налягане. Същевременно композитната тръба има отлична гъвкавост, подходяща за дълбоко разстояние, погребана с водоснабдяване, газопроводна система. Скелетна стоманена мрежа Полиетиленовата композитна тръба, използвана в тръбата, е от полиетилен заварени тръбни фитинги. Когато свързвате, използвайте вътрешния нагревателен елемент на тръбата, за да разтопите външната пластмаса на тръбата и вътрешния слой на тръбата и свържете надеждно тръбата и тръбата