Гумени маркучи маркучи сортове са сложни

Гумени маркучи маркучи сортове са сложни

Голям диаметър маркуч продукти, които също принадлежат към класификацията на един от маркуча, ние знаем, че сорта маркуч е сложен, разнообразен структура, съчетана с използването на различни условия, така че продължителността на живота на маркуча, зависи не само качеството на добро или лошо, но също така реши да използва поддръжка. За прилагането на голям диаметър маркуча също е вярно, за да може да го използва правилно, за да се постигне по-добро прилагане на резултати, в употребата му трябва да обърне внимание на следното:

1, маркуч и маркуч асамблея на температурата на медиите при нормални обстоятелства, не трябва да надвишава-40 ℃ - 120 ℃, в противен случай ще се намали на експлоатация.

2, голям диаметър маркуч събрание не трябва да бъде по-малко от минимално огъване радиус на маркуча да се избегне прегъване или огъване близо до снадки, в противен случай това ще пречи на хидравлична трансмисия и транспортирането на материали или увреждане маркуч събрание.

3, маркуч и маркуч събрание, не трябва да се използва в държавата на търга.

4, маркуч и монтаж маркуч трябва да се борави внимателно, не трябва да се влачат в остър и груб повърхност, трябва да не завой и изравнявам.

5, голям диаметър маркуч събрание трябва да се поддържат чисти, вътрешния трябва да се изплаква (особено киселина тръби, спрей тръба, хоросан). За да предотвратите чужди обекти в лумена, възпрепятства доставката на течност, увреждане на оборудване.

Добави време: 2017-03-06

304 неръждаема стомана метални маркуч със светлина тегло, високо налягане, високо и ниско температурна устойчивост, устойчивост на корозия, висока гъвкавост и много други предимства; Затова има анти-вибрации, Анти-огъване характеристики, може да играе компенсаторни shift, ролята на поглъщане стрес. Той е подходящ за транспортиране на различни видове на течност, като въздух и пара и циркулация на вода, масло и лекарства. Той играе важна роля в възвратно движение на тръбопроводната система, усвояването на топлинно разширение и корекцията на тръбопроводи.

Добави време: 2017-03-06

На първо място, според използването на маркуч условия, правилният избор на сортове, маркуч, спецификации, правя не крив или замести; Второ налягането трябва да бъде балансирана, изведнъж не се увеличава налягането, оставяйки на тръбата изведнъж поради прекомерен натиск и повредени. Ако трябва да прехвърлите работното място, не трудно дърпам, трудно плъзгане, да не се вреди на външния слой на маркуча и по този начин вреди на вътрешен скелет слой; повторно огъване радиус не трябва да бъде по-малко от определен радиус на огъване, така че да не вреди на скелет слой.

Бележка на редактора

Първо, употребата на гумен маркуч бележка:

1, не забравяйте да използвате гумен маркуч обхвата на препоръчителната температура и налягане.

2, маркуч с вътрешно налягане разширяване и свиване, моля Прекратете маркуч в малко по-дълго, отколкото ви трябва.

3, когато се прилага натиск, бавно превключете всеки клапан да се избегне налягането на въздействието.

4, гумен маркуч в радиус на огъване над условията за използване, в противен случай това ще предизвика маркуч да се прекъсне, намаляване на устойчивост на налягане.

5, използването на прах, частици, според условия може да доведе до лесно износване, моля опитайте се да увеличите радиус на огъване на маркуча.

6, в района на метални части, не използвайте в екстремни огъване държава.

7, не докосвайте маркуч директно или близо до огъня.

8, моля не използвайте на превозното средство налягане налягане маркуч.