Гумени маркучи смесване обработка

Гумени маркучи смесване обработка

В все по-ожесточена конкуренция в мола, моята фирма със собствена силна научно и технологично развитие сила, пред оперативни философия и водещи умения оборудване, да предоставят на клиентите с високо качествени продукти и услуги, следните да ви разкажа за гумени маркучи под високо налягане маркуч съвместни и устройството предпазни мерки.

(1) гумен маркуч на движение или спиране, не може да бъде прекомерно огъване, не могат да се огъват в основата, най-малко 1,5 пъти диаметъра на нейните първоначални огъване;

(2) гумен маркуч да се премести в крайно положение не може да тегли прекалено стегнат, трябва да бъде мързелив;

(3) се опитват да избегнат промени в деформацията на маркуч;

(4) гумен маркуч доколкото е възможно от компонентите за излъчване на топлина, на необходимите мода изолация съвет;

(5) трябва да се избягва на външните опасности от маркучи, като използването на един и същ компонент на повърхността на дългосрочните конфликт;

(6) ако гумен маркуч поради самозапалване, причинени от прекомерно деформация, трябва да има поддръжка на парчета.

Маркуч производството на основните процеси за преработка на каучук, мозък и платно обработка, маркуч Лайсна, втвърдяване и т. н. Различна структура и различни скелет на маркуча, скелета на методите на преработка и маркуч, формиращи оборудване варира.

Всички пластмасови маркучи за отсъствие на скелет слой, просто използвайте пресата от маркуч може да бъде; кърпа маркуч трябва да използвате лентата, увити във вътрешния слой на формоване машина; смукателни маркучи във формата на първо трябва да носят метална спирала след пакета от пластмаса; плетене и навиване на маркуча трябва да използвате специален плат плетачни машини или ликвидация машина; плетене маркуч трябва да използвате плетачни машини и т. н.

Маркуч, образуващи метод главно дали използването на умре, разделени в безконечни метод, както и основен метод (включително мека сърцевина метод и твърдите метод).

Безконечни Лайсна

Маркуча не се формира от ядро и оборудването е машина за екструзия (често използвани за екструдел), и скелет слой и външния слой са директно ляти на екструдирани вътрешна маркуч.

Съединението е развълнуван, смесени, пластифициран натиснат в цевта чрез екструдиране винта и след това се премества в посока на носа и краен продукт на формата на екструдер е екструдиран от устата и студена храня две, бившата трансмисионният t Той отвори смесителна машина Подгряването на материал, който не трансмисионният горещи гума съединение.

Ядро формиране

За да се гарантира, че маркуча в процеса на вулканизация в държавата налягане, маркуч след формирането на пакет от вода кърпа (около 10 см широк пелена мокра кърпа ролка), въже или безоловни олово, за да се гарантира, че маркуча в процеса на вулканизация в състояние на налягането и след това вулканизиран.

Вулканизация могат да извършват чрез преки парно или вулканизация на вулканизирането резервоара. Къси влакна маркуча е къси влакна директно в съединение и след това от венец, производственият процес е проста, тя постепенно ще замести плетене маркуч и кърпа маркуч. Модерни маркуч производствени процеси са склонни да бъде силно непрекъснат и автоматичен. Използването на термопластична гума или пластмаса да запишете процеса на вулканизация, значително опростяване на производствения процес.