Гумени маркучи Тръбни изделия от каучук

Гумени маркучи Тръбни гумени изделия

Маркучът се използва за транспортиране на газ, течност, кал-подобен материал от клас тръбни гумени продукти. От вътрешния слой, външния слой и сандвич състава, сандвичният материал може да бъде памук, завеса, тел и други.

Гуменият маркуч е изработен от хлоропренов каучук, нитрилен каучук; Устойчив на киселини и алкали, устойчив на висока температура маркуч приема етилен пропилей каучук, флуор гума или силиконов каучук и така нататък. Той е изработен от естествен каучук, стирен бутадиенов каучук или бутадиенов каучук. Вътрешният слой на маркуча директно се подлага на износване и ерозия на транспортната среда и предотвратява изтичането му. Външният слой предпазва междинния слой от външни повреди и ерозия. Междинният слой е натискният слой на маркуча и е много важна връзка. Част от налягането и теглото. Работното налягане на маркуча зависи от материала и структурата на междинния слой. Следователно качеството на маркуча е много различно от това на междинния слой.

Производство на маркучи на основните процеси за обработка на каучук, въже (завеса линия) и платно обработка, маркуч формоване, втвърдяване и така нататък. Различна структура и различен ламиниран маркуч, методите за обработка на сандвич и оборудването за образуване на маркучи варират.

Пълна тръба за лепило, тъй като няма сандвич, просто използвайте пресата от маркуча може да бъде; Платният маркуч трябва да използва лентата, увита във вътрешния слой на формовъчната машина; Тел от сандвич във формата на първата спирала след металната спирала Плетенето и намотката на маркуча трябва да използват специална машина за тъкане на тъкани или машина за навиване; Плетене маркуч трябва да използвате плетене машина и така нататък.

Значението на приложенията на маркучите, с бързото развитие на обществото, развитието на транспорта също така отбелязва нивото на развитие на един град, толкова малко, колкото документ за циркулация, достига тонажното ниво на обектите, може да транспортира, но и много бързо, Подобно на Taobao изразяват бързо, когато сутринта за постигане на следващия сингъл, сервиран следобед.

Подобно на този транспорт на маркучи има много ограничения, а не маркучът е дълъг, т.е. диаметърът на маркуча е твърде голям, или иначе логистичният маршрут не е много гладък, трябва да се премине, така че има сила към логистичната компания също Много важно, Това не е период от време на файл нещо.

Има клиент в вътрешната Монголия се нуждаят от голям диаметър маркуч, консултирайте се няколко маркуч фабрика, тъй като данък не е 包邮 даде голям диаметър маркуч оферта е сърцето му, и в крайна сметка клиентът реши да си сътрудничи с Вътрешна Монголия.


Haining Qianlang изделия от каучук продукти

ADD: 1-ви Liluqiao, Zhengyang, Maqiao улица Haining, Zhejiang 314419 Китай.

TEL: + 86-573-87767299

ФАКС: + 86-573-87763488

Електронна поща: sales@qlrubber.com