Спецификации на гумените уплътнения и нейните предпазни мерки.

Гумените уплътнения, както подсказва името им, са гумени уплътнения. Този вид уплътнителна лента се използва широко в автомобили, машини, врати и прозорци и т.н. Вярвам, че всеки знае ролята му в праха, звукоизолацията и уплътнението.


Тогава такъв малък печат може да играе толкова голяма роля, така че какви са неговите типове?


Гумените уплътнителни ленти се състоят главно от уплътнения за автомобили, уплътнения на врати и прозорци и механични уплътнения.


На първо място, автомобилните ивици за времето могат да се използват в широк спектър от приложения, като тялото, вратите, прозорците, седалките и дори най-основните компоненти на двигателя. Например, уплътнението на вратата е разделено на голям размер D 14 x 12 (mm), малък размер D 9 * 7 (mm) и размер тип P 28 * 11 (mm).


Второ, материалите за уплътнения на врати и прозорци на пазара обикновено се разделят на три материала: пластмасова стомана, алуминиева сплав и труп. Спецификациите на уплътненията, които използват, обикновено са 26 * 17 (мм).


Най-дебелите, механични уплътнения обикновено се използват в контейнери, хладилници, врати за съхранение на студено и шкафове. Общите му спецификации обикновено са 82 * 23 (мм).


Тези уплътнения като горните могат да бъдат персонализирани. Можете да се свържете с производителя, за да персонализирате размера и спецификациите на вашите продукти според вашите нужди. Приложението на уплътнителната лента е толкова обширно, нека да въведем нейните предпазни мерки.


Първо, ако уплътнителната лента е монтирана на мазно място и слънцето е много силно, почистете я често и докоснете уплътнителната лента. Ако смятате, че уплътняващата лента не е еластична, обърнете внимание на нейната подмяна, което показва, че тя старее.


Второ, обърнете внимание на почистването, когато монтирате уплътнителната лента. След монтажа уплътняващата лента обикновено има свиване от 2-3 см, тъй като е еластична, така че след като върху нея се натисне тежък предмет, ще има известно количество свиване.


Haining Qianlang фабрика за каучукови изделия

ДОБАВЯНЕ: NO.10-2, път Lianbao, Индустриален парк Qianjiang, град Dingqiao, Haining, 314413 Zhejiang, Китай

ТЕЛ: + 86-573-87767299

ФАКС: + 86-573-87763488

WhatsApp: 008615024357914

WeChat: mhq1109

Електронна поща: sales@qlrubber.com