Гумени уплътнения гъвкави полимерни материали

Гумени уплътнения гъвкави полимерни материали

Каучукови уплътнители са един вид на общ основен елемент в устройството за затваряне и играе много важна роля в противоречието между течове и запечатване. Гумени уплътнения са клас на каучукови изделия, широко използван в технология на уплътнение. Защото гума е ценен еластичен полимерен материал, широк температурен диапазон, даден малък стрес в различни медии ще имат по-голяма деформация, тази деформация може да осигури контакт налягане, компенсация за течове празнина, за постигане на целта на запечатване основните продукти са гумени уплътнители, гумени уплътнения, фланцеви уплътнения, гумени амортисьори, гумени о-пръстен, V-пръстен, X-пръстен, Y-пръстен и други форми, размер, цвят, твърдост и материали изработени от каучук.

Силно еластична полимерни съединения. Разделени в два вида естествен каучук и синтетичен каучук. Естествен каучук е от каучуково дърво, гумени трева и други растения в извличане на глиални обработка, изработени от синтетичен каучук с разнообразие от мономери, получен от реакцията на полимеризация. Каучукови продукти са широко използвани във всички аспекти на промишлеността или живот.

Гумени уплътнения са общ основен елемент в устройство за запечатване, която играе много важна роля в противоречието между течове и запечатване. Решаване на проблемите на течове и запечатване в хода на човешки завладяването на природата. Е насърчаване технологичен прогрес, за предотвратяване и намаляване на замърсяването на околната среда важен начин. Гумени уплътнения са клас на каучукови изделия, широко използван в технология на уплътнение. Защото гума е ценен еластичен полимерен материал, широк температурен диапазон, даден малък стрес в различни медии ще имат по-голяма деформация, тази деформация може да осигури контакт налягане, компенсация за течове празнина, за постигане на целта на запечатване

Каучукови уплътнители основните продукти са гумени уплътнители, гумени уплътнения, фланцеви уплътнения, гумени амортисьори, гумени О-пръстени, V-пръстени, X-пръстени, Y-пръстени и други форми, размер, цвят каучук, гумени, гумени, гумени, каучук, каучук, каучук, каучук, каучук, каучук, каучук, каучук, каучук, каучук, метод фланец, подложка, плоски O, пластмасова кофа, продължи дълго кутия и др.

Гумено уплътнение е вид на общ основен елемент в запечатване на устройството, което ефективно решава проблема с теч и запечатване защото гума е гъвкави полимерни материали с висока еластичност и добра изолация. Тези основни свойства на каучук го правят промишлено отлични шок, уплътнение, изолация и други материали.


Haining Qianlang Каучукови продукти фабрика

ДОБАВИ:1. Liluqiao Zhengyang, Maqiao улица Haining, Жейянг 314419 Китай.

ТЕЛ:+ 86-573-87767299

ФАКС:+ 86-573-87763488

Електронна поща:Sales@qlrubber.com