Изработка на силиконов модел на външен вид, подробности за процеса, знаете ли?

Много пъти силиконовите продукти добавят някои обработки на външен вид, които често носят повече възможности за продажба, като например добавяне на различни цветни модели LOGO и триизмерни модели на ефект върху продуктите и т.н., и повечето от тези методи на обработка са известни, копринен екран, двуцветно леене и дозиране и т.н., а външният вид на продукта е много малък, как да разберете за повърхността на силиконовия продукт?


Целта на силикагела е да увеличи външния вид на силиконовия продукт. Това е по-разнообразна страна на продукта. Например, повърхността на продукта се нуждае от множество зигзагообразни форми и формата на ухапването и повече форми могат да бъдат постигнати чрез процеса на дъбене. Той също принадлежи към общ процес на повърхностна обработка. Основният процес може да постигне ефекта, който може да се постигне директно върху формата. Моделът за изсушаване на мухъла се нарича също хапване на плесен, ецване на плесен и ецване на плесен поради цената на процеса. Ниско, ефективно, бързо и широко използвано.


В допълнение, той може да постигне и други ефекти на продукта, като матова повърхност, шарка и текстура на LGLO и др. Основният му принцип е химическа реакция от химическа повърхностна вода като силна алкална сярна киселина азотна киселина и производителя на силиконова форма трябва да контролира това. Степента на реакция на смесване може да се управлява за постигане на различни ефекти и използването му може също да предотврати степента на свиване на матрицата и дефектите на линията за затягане на формата, а продуктът от силиконов каучук може по подходящ начин да увеличи повърхностната якост на силиконовия елемент в мухълът след изсушаването.


За процеса на дъбене на силиконови продукти, трудността при обработката е твърде голяма в структурата на дизайна на продукта и стоманената повърхност на формата, като площта на продукта от силикагел, процесът е сравнително дълъг, площта е сравнително голям, а сложната текстура е трудна. Осъзнайте, освен това, стоманата на матрицата има пясъчни отвори, а наклонът на материала не е достатъчен, което ще доведе до големи и ниски неравенства в преработените продукти.