Структурни свойства и използване на каучуков щекер

Структурни свойства и използване на гумен щепсел

Хидравлична гумена запушалка

Хидравличните гумени уплътнения са основните компоненти на механичните продукти. Почти всеки хидравличен продукт не може да бъде отделен от него. Той се използва широко в автомобилите, мотоциклетите, инженерните машини и машините. Уплътненията се използват, за да се предотврати изтичането на течности и да се предотврати замърсяването на въздуха и замърсителите от системата и компонентите вътре в системата, за да се подобри ефективността и производителността на продуктите. 1 изпълнение и уплътнение на хидравлично гумено уплътнение.

Приложение на технологията за цифрово управление в обработката на вложките за поставяне на каучукови вложки

Използване на гумени меки торбички при изпитвания при висока и ниска температура

Резюме: Използването на гумени меки запушалки при изпитвания при високи и ниски температури, тестовете за изпитване при висока и ниска температура се разделят на заредени и ненатоварени тестове. Заредената проба за тестване трябва да отвори пробен отвор отдясно на изпитвателната кутия, за да може пробният кабел да премине през отвора за проводниците и да запуши захранващия отвор от външната страна с гумения мек щекер. Ако не е блокиран, външността не е блокирана. Въздухът ще проникне в зоната за изпитване, което ще засегне uuuuuuuuuuu

Развитието на научните и технологични иновации, които да водят до разработването на лечебна бутилкаучукова гума

И инвестициите в научноизследователска и развойна дейност в областта на технологиите са относително малки. Поради това дългосрочното развитие на промишлеността на вътрешния бутилов гумен запушалка трябва да разчита на по-големи инвестиции в научните изследвания. Най-новите изследвания и разработки на бутилова гумена индустрия у дома и в чужбина включва предимно следните аспекти: 1. ултра чист каучук, специални материали и формулиране и технологични изследвания. Тези проучвания са основно за да се гарантира, че някои специални чувствителни лекарства са изпълнени, като някои химически и биологични продукти.

Haining Qianlang изделия от каучук продукти

ADD: NO.10-2, Lianbao Road, индустриален парк Qianjiang, град Dingqiao, Хайнинг, Zhejiang 314413, Китай

TEL: + 86-573-87767299

ФАКС: + 86-573-87763488

Електронна поща: sales@qlrubber.com