Ще ви преведе през гумени уплътнения.

Гумените уплътнения са често срещан тип основен елемент в уплътнителните устройства и играят много важна роля в противоречието на течовете и уплътненията. Решете течове и уплътнения, докато хората завладяват природата. Това беше важен начин за насърчаване на технологичния прогрес и предотвратяване и намаляване на замърсяването на околната среда.


Гумените уплътнения са вид гумени изделия, широко използвани в технологията на запечатване. Тъй като каучукът има ценен еластичен полимерен материал и широк температурен диапазон, той ще предизвика голяма деформация, когато се подлага на по-малко напрежение в различни среди. Тази деформация може да осигури контактно налягане, да компенсира пролуката на течовете и да постигне целта на уплътняването. ,


Основните продукти в момента включват гумени уплътнения, гумени уплътнения, фланцови уплътнения, гумени ударни блокове, гумени О-пръстени, V-пръстени, X-пръстени, Y-пръстени и други форми, размери, цветове, твърдост и Материал каучукови изделия, каучук ленти, гумени редове, гумени плочи, О-пръстени, правоъгълни пръстени, кръгли гумени топчета, диамантени гумени топчета, квадратни подложки, маслени подложки, двойни уплътнителни пръстени, фланци, кутии, метод син, Блокове, плоски O, пластмасови кофи, разширени дълги кутии и т.н.


Най-общо казано, естественият каучук, за който говорим, е твърдо вещество, направено от естествен каучук латекс, събран от каучукови дървета и обработен чрез коагулация и сушене. Естественият каучук е естествено полимерно съединение с полиизопрен като основен компонент. Молекулната му формула е (C5H8) n. Съдържанието му на каучуков въглеводород (полиизопрен) е над 90%. Съдържа и малко количество протеини и мастни киселини. , Захар и пепел.


Физични свойства на естествения каучук. Естественият каучук има висока еластичност при стайна температура, малко пластичност, много добра механична якост, малка загуба на хистерезис, ниско генериране на топлина по време на множество деформации, така че неговата устойчивост на огъване също е много добра и тъй като е неполярна гума, толкова добра електрическа изолация.


Каучукът, заедно с пластмасата и влакната, се наричат трите основни материала и това е полимерен материал с висока еластичност и отлична еластичност. Каучукът се характеризира с много нисък модул на еластичност и високо удължение. Второто е, че има доста добра устойчивост на газопроницаемост и устойчивост на различни химически среди и електрическа изолация. Някои специални каучуци имат по-добра устойчивост на масло и устойчивост на температура, могат да устоят на подуване на мастни масла, смазочни масла, хидравлични масла, горива и разтворители; устойчивостта на студ може да бъде от -60 ° C до -80 ° C, а топлинната устойчивост може да бъде висока до + 180 ° C до + 350 ° C. Гумата също е устойчива на различни деформации на огъване и огъване поради ниски загуби от хистерезис. Третата характеристика на каучука е, че той може да бъде използван, смесен и смесен с множество материали, за да го модифицира, за да се получат добри всеобхватни свойства.


Тези основни свойства на каучук го правят отличен индустриален материал за поглъщане на удари, уплътняване, огъване, устойчивост на износване, устойчивост на корозия, изолация и свързване.


След като го прочетете, интересувате ли се повече от това съдържание, какво чакате, моля свържете се с нас!


Haining Qianlang фабрика за каучукови изделия

ДОБАВЯНЕ: NO.10-2, път Lianbao, Индустриален парк Qianjiang, град Dingqiao, Haining, 314413 Zhejiang, Китай

ТЕЛ: + 86-573-87767299

ФАКС: + 86-573-87763488

WhatsApp: 008615024357914

WeChat: mhq1109

Електронна поща: sales@qlrubber.com