Говорим за уплътняване покритие процес

Предварителен монтаж проверка на пломбите след предварителна обработка за деформация и въздействието на събранието, за да бъдат инсталирани. Да отрежете деформацията на запечатване на повърхностите, запечатване, разликата трябва да бъдат еднакви, разликата между най-добрите в 0.1-0.2 мм и максимум 0,8 мм да се поберат на печат събрание.

Второ почиства да премахнете излишната лепило страна на налягане втвърдяване екструдиране, подобряване на качеството на външния вид. Почистването не е гума слоеве.

Три, самозалепващи лечение веднага след внимание трябва да бъде равномерно. Общи методи включват ръка живопис, пръскане, roller покритие, налягане, налягане и вакуумно импрегниране потапяне. Едно парче, малко количество лепило ръка, използва четка, шпатула и колело в различни форми, едроплощен покритие пистолет може да се използва, но лепилото е много по-тънки. High нарязани лепило разликата може да се използва метода на залога. Леене в големи количества на лепило налягане или вакуум импрегниране метод се използва.

Четири, предварителна обработка на запечатване повърхността на целта е да се премахнат мазнините, боя, ръжда и прах. Дизелово гориво и бензин са често използвани почистваща течност, точност или малка площ на машинни части използвани ацетон, оцетна оцет и банан вода Измийте разтворител запечатване на повърхността на натриев хидроксид, натриев карбонат, натриев metasilicate и натриев алкални разтвор почистване. Идеален се третира с трихлороетилен изпарения. Лачена кожа налична пламък реактивен двигател изгаря отново с ръжда отстраняване или начина на измиване.