Разликата между изделия силиконови и каучукови изделия

Ние често казват, че andquot; силиконов каучук productsandquot; което е всъщност химически комбинация между изделия силиконови и каучукови изделия, но мисля, че много хора не знаят разликата между двете, сега нека да се въведе за вас.

Гума може да бъде разделена на синтетичен каучук и естествен каучук. Естествен каучук е един полимер на изопренов, се обработват и изработени от каучук латекс и синтетични силикон става чрез полимеризация или поликондензация на мономера, синтетичен каучук може да бъде във форма от външна сила с бърза способност да възстановите оригиналната форма, защото има добри физични свойства, има автомобилни гуми, гумен маркуч, уплътнителен пръстен , тиксо, изолационни материали и други Каучукови продукти. В сравнение със силиконови продукти, каучукови продукти имат добра издръжливост, устойчивост на износване, добри диелектрични и устойчивост на корозия, които са по-добре от каучук. Като цяло Каучукови продукти винаги се използват в големи машини, промишлено оборудване и оборудване за автомобилния транспорт и т. н.

Силиконови продукти са един-компонент от течен каучук продукти в стайна температура вулканизация от химическа гледна точка. Това е еластомер на органичен силицийкато суровина, в сравнение с Гумени изделия сега много живот продукти са изработени от силикон вместо каучук, защото първо силиконови продукти не са токсични и каучукови изделия са токсични и силиконови продукти са защита на безцветен и безвкусен и околната среда, също е много меко, но Каучукови продукти са миризма, цвят, замърсяване на околната среда. Сега силиконови продукти са широко използвани в различни отрасли.

Надежден производител на изделия от каучук и силиконови продукти: Haining Qianlang Каучукови продукти фабрика (www.qlrubber.com). Добре дошли в запитването ни!