Какви са причините и решения на балон формация в силиконова тръба?


Защо дасиликонов шлаухпроизвеждат мехурчета?


1. материални проблем: прогноза че прозрачен кварц е нечисти или смесен с други бели сажди.

2. коксуване проблеми: каучук смесване не е еднакво, запълване на капацитета е неразумно и температурата и времето на изпълнение на каучук, не са добре контролирани.


Как трябва да го решим?

1: насочени към проблема за суровини: изберете прозрачни бели сажди с по-добра чистота, чист горе kneader и рафиниране прозрачно съединение.


2: с оглед на коксуване процес проблеми: контролира месене температура, контрол месене време, разширяване на оригиналното месене време от 5-10 минути и след това организира гумени инспекция.


Накратко, температурата на смесване насиликонов шлаухмелница е твърде ниска, или смесване степен не е достатъчно, дисперсията степен на пълнители не е достатъчно, и въздухът не е изчерпана по време на вулканизация.

Остър нож може да се използва за намаляване на мехурчета. Ако там е жълто в него, това е проблем на РЗ, защото изглежда, че твърдостта на каучук е ниска.

РД не е лесно да се разпръсне, оперативни масло е повече, ако добавя със сажди, е лесно да причинят сажди клъстери, ще също пяна, наблюдава везикули.

Форма, ако нередовни, е проблемът за материални дисперсия, като RD, филм и др. Ако кръг, тя може да бъде вода или други, но

Не е вероятно да бъде проблем с водата. Мехурчета ще се появи, когато температурата на втвърдяване е твърде висока.


Haining Qianlang Каучукови продукти фабрика

Добави: NO.10-2, Lianbao път, Qianjiang индустриален парк, Dingqiao града, Haining, Жейянг 314413, Китай

ТЕЛ: +86-573-87767299

ФАКС: +86-573-87763488

Електронна поща:Sales@qlrubber.com