Какви са общите грешки на гумените амортисьори?


Общите недостатъци на гумените амортисьори са ключовите проблеми при поддръжката на автомобила. Гумените амортисьори имат отлични показатели за облекчаване на вибрациите на автомобила и за по-стабилно движение на автомобилите. Широко се използват в различни видове автомобили, особено в серията двупосочни цилиндри. Като един от уязвимите компоненти на автомобила, редовната поддръжка може ефективно да гарантира безопасността на шофирането на автомобила и да удължи живота на свързаните компоненти. Обикновено, ако гуменият амортисьор се повреди, той може да бъде открит по следните методи:


Първо, оставете колата да се движи на около 10 километра в относително лошо състояние на пътя, преди да провери корпуса на амортисьора. Ако топлината е ограничена, амортисьорът може да не работи. Разбира се, също така е възможно недостигът на масло от амортисьора, причинен от това време, да бъде правилно добавен към откриването на смазка. Напротив, това е истински провал, изискващ подмяна на нов гумен амортисьор.


Второ, амортисьорът ще бъде безопасен, ако има две съответни скокове след освобождаването на бронята.


На трето място, когато колата спира рязко при ниска скорост, гуменият амортисьор неизбежно ще бъде извън състояние, ако има значителни вибрации в колата. Автомобилът трябва да се поддържа в магазин 4S.


Haining Qianlang каучукови продукти фабрика

ДОБАВЕТЕ: NO.10-2, Lianbao Road, индустриален парк Qianjiang, град Dingqiao, Haining, Zhejiang 314413, Китай

ТЕЛ: + 86-573-87767299

ФАКС: + 86-573-87763488

Електронна поща: sales@qlrubber.com