Какви са разликите между общата Гумените уплътнителни пръстен Materials?(二)

Пет, FLS флуор силиконгумен уплътнителен пръстен

Свойствата му са флуор каучук и силиконов каучук предимства, масло съпротива, разтворител съпротива, гориво устойчивост и устойчивост на висока температура са отлични. Съединения, които са в състояние да издържа кислородо съдържащи съединения, разтворители, съдържащи ароматни въглеводороди и разтворителя, съдържащи хлор. Обща употреба температурен диапазон е -50 ~ 200 градуса по Целзий.

Шест, EPDM три юана EPDMуплътняващ пръстенима хубаво време съпротива, озон устойчивост, устойчивост на вода и химическа устойчивост. Тя може да се използва в алкохоли и кетони и също така може да се използва висока температура пара среда. Обикновено използват температурен диапазон от -55 ~ 150 градуса по Целзий.

Седем, CR неопренов запечатване пръстен, слънцето устойчивост, устойчивост на ефективност е особено добър. Не се страхува от две хлоро две метил флуорид и амоняк хладилния агент, устойчиви на киселина съпротива, грес смазочно масло, но експанзия в ниска анилин точка на минерално масло в голямо количество. Това е лесно да кристализират и втвърдява при ниска температура. Приложими за редица излагане на атмосферата, слънчевата светлина, озон и разнообразие от горене съпротива, химическа корозия, запечатване връзки. Не се препоръчва за използване в химични вещества като силни киселини, Нитро въглеводороди, естери, хлороформ и кетони. Обща употреба температурен диапазон е -55 ~ 120 градуса по Целзий.

Осем, IIR бутил каучук печат стягане е особено добро, слънчева светлина, устойчивост на топлина, озон устойчивост, добра изолация изпълнение; имат добра устойчивост на полярните разтворители, като например алкохоли, кетони, естери и др., могат да бъдат изложени на животински и растителни масла или оксиди. Подходящ за химическа устойчивост или Оборудване вакуумно. Не се препоръчва за използване във връзка с петролни разтворители, керосин или ароматните съединения. Обща употреба температурен диапазон е -50 ~ 110 градуса по Целзий.

Девет, ACM акрилни гумен уплътняващ пръстен за петролни продукти имат отлична устойчивост, висока температура и устойчивост на времето са добри, но механична якост, компресия деформация курс и вода съпротива е малко по-зле. Обикновено се използва в автомобилната предаване системи и системи за сервоусилвател на волана. Не са подходящи за топла вода, спирачна течност, фосфатен естер. Обща употреба температурен диапазон е -25 ~ 170 градуса по Целзий.

Десет, NR естествен каучук уплътняващ пръстен

Гумени има добра устойчивост на износване, еластичност, якост на опън и удължение. Но лесен за стареене във въздуха, когато топлината става лепкава, в минерално масло или бензин експанзия и разтваряне, алкалоустойчивост, но не силна киселина. Подходящ за спирачка масло, например етанол с хидроксилни йони течност, използвани в автомобилния. Обща употреба температурен диапазон е -20 ~ 100 градуса по Целзий.

Единадесет часа, PU полиуретанови каучукуплътняващ пръстен, полиуретанови каучук механичната ефективност е много добра, издържа на износване, високо налягане съпротива изпълнение е далеч превъзхожда други каучукови. Стареене съпротива, озон устойчивост, устойчивост на масло също е много добра, но висока температура. Обикновено се използва за високо налягане, износване запечатване връзки. Обща употреба температурен диапазон е-45 ~ 90 градуса по Целзий.Haining Qianlang Каучукови продукти фабрика

ДОБАВИ:1. Liluqiao Zhengyang, Maqiao улица Haining, Жейянг 314419 Китай.

ТЕЛ:+ 86-573-87767299

ФАКС:+ 86-573-87763488

Електронна поща:Sales@qlrubber.com