NBR/FKM TC/SC двойни устни/Единична устна рамка масло уплътнение

Информация за продукта

Маслената пломба се използва за запечатване на механични елементи, известен също като ротационен вал за устна уплътнение пръстен. Частта за триене на машината се дължи на това, че маслото влиза в машината, докато тя работи. Маслени уплътнения се използват, за да се предотврати изтичане на маслото от пропастта в машината.

С развитието на механична технология, в допълнение към маслото също трябва да се предотврати изтичане на вода и химичен разтвор и прах, почва пясък от външната инвазия, в този момент също трябва да се използва масло уплътнение.

МатериалNbrFKM
Цвят
ЧерноБраун
Свойства

Устойчивост на масло

Устойчивост на износване

Устойчивост на масло, висока температурна устойчивост, устойчивост на корозия,

Устойчивост на износване

Работна температура
-25 ° C ~ + 100 ° C
-20 ° C ~ + 220 ° C
Твърдост
75 Шор
Работно налягане
0.5 Bar

Oil seal style1

Като един от водещите производители на Каучукови продукти и доставчици в Китай, Кианланг сега ви носи качество и издръжлив NBR/FKM TC/SC двойни устни/Единична устна рамка масло уплътнение, произведено в Китай. Осигурявайки ви персонализирано обслужване, ние горещо Ви приветстваме да закупите или едро нашите Каучукови продукти и да проверите котировката с нас.
Hot Tags: NBR/FKM TC/SC двойни устни/Единична устна рамка масло уплътнение, доставчици Китай, производители, фабрика, едро, персонализиран, кавички, купувам, направени в Китай
Запитване

Може да харесаш също