FKM уплътнения с четири пръстена

FKM уплътнения с четири пръстена
Информация за продукта

FKM уплътнения с четири пръстена

Размерите на FKM Quad-Ring са еднакви с O5 пръстена AS568 и той може добре да замени O-пръстена.


Четирикратните пръстени FKM се използват широко за машини, нефтохимическа промишленост, инструменти и измервателни уреди, санитарен фаянс, медицинско оборудване, автомобил, помпа клапан и така нататък.


Квадратните пръстени FKM имат добра устойчивост на топлина, масло и химикали, както и добра устойчивост на абразия и устойчивост на натиск.


Като един от водещите производители и доставчици на каучукови изделия в Китай, Qianlang сега ви предлага качествени и трайни уплътнения с четири пръстена FKM, произведени в Китай. Предоставяйки ви персонализирано обслужване, горещо ви приветстваме да закупите или продадете на едро нашите гумени изделия и да проверите офертата при нас.


Като един от водещите производители и доставчици на каучукови изделия в Китай, Qianlang сега ви предлага качествени и трайни уплътнения с четири пръстена fkm, произведени в Китай. Предоставяйки ви персонализирано обслужване, горещо ви приветстваме да закупите или продадете на едро нашите гумени изделия и да проверите офертата при нас.
Hot Tags: fkm quad-ring уплътнения, доставчици Китай, производители, фабрика, търговия на едро, персонализирани, котировки, купуват, произведени в Китай
Запитване

Може да харесаш също